Kom werken bij Koot

Word jij onze nieuwe collega?

 

 

Weekendmedewerker:

 

Zoek je een leuke bijbaan en wil je leker bijverdienen! Dan is werken bij BP Koot zeker wat voor jou. Je werkt in een dynamisch bedrijf met een team dat in de weekenden ervoor zorgt dat ons tankstation er binnen en buiten netjes uitziet. Wij willen dat onze klanten zich altijd bij ons thuisvoelen.

 

Je wordt op zaterdag of zondag ingedeeld in een van de shifts en kan de verantwoording aan. Werkervaring is niet noodzakelijk, wel moet je enthousiast  en minimaal 16 jaar oud zijn.

 

 

 

 

Algemeen medewerker voor 10-15 uur per week

 

Wij zijn op zoek naar een actieve buitendienst medewerker. Je draagt zorg voor een net en schoon buitenterrein, reinigt de wasstraten en de Doe het Zelf wasboxen en je verricht allerlei hand- en spandiensten. Werktijden zijn flexibel en in overleg te bepalen.

 

Ben je in goede gezondheid, zelfstandig, handig en wellicht een potige pensioengerechtigde die best nog een paar uur per week actief bezig wil zijn? Misschien is werken bij BP Koot dan wel iets voor jou.

 

Ben je enthousiast geworden en heb je zin om met een gezellig team samen te werken? Stuur dan een mail naar [email protected] en wie weet word jij onze nieuwe collega